Views adjusted

Roeland Otten RotterdamWhat can you do, if you have a concrete electricity substation in the middle of a historic place. Well, not to build it there would come up to our mind first, but if it is already fact, you must think about a different solution. The work of the graphic designer Roeland Otten in Rotterdam is the perfect example of getting sad views adjusted.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s